Kuka olen?

 

Olen 26-vuotias bloggaaja, sisällöntuottaja, toimittaja, Uramedian perustaja sekä hurmaavan pienen tytön äiti ja ihanan miehen vaimo. Koulutukseltani olen Sosionomi sekä muutos- ja motivaatiovalmennukseen erikoistunut PTCA Personal trainer. Joulukuussa 2017 valmistuin myös Markkinointi-instituutin Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmasta.

Olen helposti innostuva ja määrätietoinen idealisti, jonka mielestä tekemällä oppii asian kuin asian! Uskonkin, että meissä jokaisessa on potentiaalia enemmän kuin uskommekaan ja kannustankin jokaista tekemään rohkeasti sitä omaa juttuaan. Omien haaveiden sanominen ääneen on jo hyvä alku. Kun siihen lisää mukaan vielä rohkeutta, uteliaisuutta ja ystävällistä asennetta muita kohtaan, ei voi mennä pieleen!

Vapaa-ajallani ideoin uusia projekteja, musisoin mieheni kanssa — ja tietysti myös leikin lapsemme kanssa. Edellä mainittujen lisäksi arkeeni kuuluvat vahvasti myös urheilu, haaveilu sekä tietysti ystävät.

Nautin hyvien tarinoiden luomisesta ja kirjoittaminen on ollut minulle luontainen tapa ilmaista itseäni lapsesta saakka. Äitiyslomani aikana perustin Stuff about-lifestyleblogini, jonka myötä innostuin yhä enemmän sosiaalisen median ja digitaalisen maailman mahdollisuuksista.

Bloggaamisen ja yrittäjyyden myötä olen oppinut hirmuisesti kirjoittamisesta, valokuvauksesta, kuvien ja videoiden editoinnista, sisältömarkkinoinnista ja sosiaalisen median viestinnästä.

Digitaalisen markkinoinnin koulutuksen myötä olen syventänyt osaamistani myös analytiikan, hakukoneoptimoinnin ja sosiaalisen median markkinoinnin parissa. Koen tällä hetkellä olevani todellakin oman juttuni parissa!

Yrittäjänä olen suunnitellut ja toteuttanut kaupallisia sisältömarkkinointikampanjoita Stuff about-blogissani, kirjoittanut artikkeleita yritysblogeihin, tuottanut SEO-optimoitua sisältöä verkkokauppoihin, ylläpitänyt sosiaalisen median kanavia sekä perustanut uraan keskittyvän sivuston, Uramedian. Teen myös toimittajan töitä.

Aikaisempaa työkokemusta olen kerryttänyt monipuolisesti myynnin sekä asiakaspalvelun parissa.

Olen jokaisesta työtehtävästäni innoissani ja teen jokaisen hommani suurella innolla haluten jatkuvasti kehittää itseäni paremmaksi. Asiakkailta olen saanut kiitosta monipuolisista sisällöntuotannon osaamisesta ja kirjoitustaidoistani, nopeasta omaksumiskyvystä sekä määrätietoisesta asenteestani. Yrittäjänä ja nopeasti eteenpäin menevän digimaailman parissa toimiessani, olen oppinut työskentelemään paineen alla ja pitämään monet langat käsissäni yhtä aikaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! Uudet projektit ja työtarjoukset ovat aina tervetulleita!