“Taru Tammikallio on idearikas toimittaja, joka löytää hyviä juttuaiheita ja haastateltavia – myös pyynnöstä. Hänen kanssaan on helppo tehdä töitä ja asiat onnistuvat.”

Piia Rantio - Toimituspäällikkö, Iltalehti

“Arvostan yhteistyökumppania, jolta löytyy sekä luovaa ajattelutaitoa että projektinhallinnallisia kykyjä. Tarun kanssa työskennellessä voimme olla varmoja, että projektit valmistuvat aikataulussa ja että hän oma-aloitteisena ratkaisee suurimman osan eteen tulevista kysymyksistä itse, tuoden yhteiseen keskusteluun vain relevantit aiheet. Tällä on iso vaikutus prosessin jouhevaan kulkuun. Lisäksi Tarulla on tämän päivän ymmärrystä digitaalisesta markkinasta ja siinä toimimisesta, niin hakukoneoptimoinnin kuin kaupallisen logiikan näkökulmista. Taru on luotettava kumppani, jota voin suositella!”

Elli Mäkilä - Toimitusjohtaja, Storybound Oy

”Taru on kirjoittanut sisältöjä työnhakuun keskittyvälle Monster Klubi -sivullemme. Uratarinat ja työelämäaiheiset jutut ovat olleet tykättyjä ja laadukkaita. Taru on sanavalmis ja tehokas tyyppi, jolta juttuideat eivät hetkessä lopu.”

Katri Laakso - Markkinointipäällikkö, Monster.fi

”Tarvitsimme apua sekä artikkelien hakukoneoptimointiin ja muokkaamiseen, että sosiaalisen median kanavissa sisällön tuottamiseen. Saimme verkostomme kautta kuulla Tarusta ja päätimme kokeilla hänen apuaan. Tarun osaaminen tuotti tuloksia hyvin nopeasti ja sivuston mittarit näyttivät selkeää positiivista kehitystä. Suosittelen lämpimästi Tarun palveluja vastaaviin tehtäviin. Yhteistyömme jatkuu edelleen.”

Robert Kullström - Sales Manager, Freemium Media Oy

”Taru otti hienosti kopin kokonaisuudesta, jossa piti tehdä useita juttuja ja ottaa samalla kuvat. Saimme mainiot, briiffin mukaiset jutut ja kivat kuvat tuottamaamme lehteen.”

Marjo Tiirikka - Toimituspäällikkö, Legendium Oy

”Tuoreille tuttavuuksille ja osaajille on aina ilo tarjota töitä. Tarun kanssa sovittu valokuvaus & tekstin teko on sujunut ammattitaitoisesti, sovitusti ja sujuvasti Legendiumin tuottamiin yrityslehtiin.”

Tuija Holttinen - Editor, Legendium

”Taru toteutti artikkeleita Aller Media Oy:n lifestyle-sivusto Idealistaan. Hän oli hyvin oma-aloitteinen ja perusteellinen tekijä. Hänellä on hyvä ideointikyky ja ymmärtää, miten puhutella lukijaa. Voin luottaa, että Taru tekee sovitun deadlineihin mennessä.”

Inka Ikonen - Toimituspäällikkö, Aller Media Oy

”Olemme todella kiitollisia Tarulle hänen osallistumisestaan kampanjoihimme! Tarun tuottama sisältö niin blogikirjoitusten kuin visuaalisten kuvien osalta oli priimalaatua. Hänen työpanoksessaan ei ole tilaa kritiikille ja kommunikointi on toiminut moitteettomasti. Mielellämme teemme pian uudelleen yhteistyötä hänen kanssaan.”

Helmi Hokkanen - Country Manager, Maybeauty

”Teimme blogiyhteistyötä syksystä 2017 kevääseen 2018, jolloin Taru opiskeli Markkinointi-instituutissa Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmassa. Taru kirjoitti opiskelukokemuksistaan omaan Fitfashionin Stuff about -blogiinsa. Yhteistyömme sujui vaivattomasti. Bloggausten sisällöt ja tyyli vastasivat tarpeisiimme, ja sain Tarun bloggaukset katsottavakseni aina sovittuina ajankohtina. Hän myös julkaisi ne yhdessä sovitussa aikataulussa pysyen. Niinpä pidän Tarua luotettavana yhteistyökumppanina.”

Liina Luukkonen - Viestintäsuunnittelija, Markkinointi-instituutti

”Suunnittelimme ja tuotimme yhteistyössä Tarun kanssa sosiaalisen median päivityksiä. Taru tuottaa sisältöä positiivisella otteella aina aikataulujen puitteissa. Yhteistyö Tarun kanssa toimii saumattomasti.”

Esa Ahonen - Luova johtaja, Media Dynamo

”Taru auttoi meitä erään henkilöstövuokrausta tarjoavan asiakasyrityksen sisällöntuotannossa. Erittäin tiukasta aikataulusta huolimatta Taru löysi heti oikean tavan puhua asioista asiakkaan kielellä ja tuotti äärimmäisen laadukasta sisältöä.”

Piia Holma - Senior Consept Designer, Blink Helsinki