Referenssit

 

Taru auttoi meitä erään henkilöstövuokrausta tarjoavan asiakasyrityksen sisällöntuotannossa. Erittäin tiukasta aikataulusta huolimatta Taru löysi heti oikean tavan puhua asioista asiakkaan kielellä ja tuotti äärimmäisen laadukasta sisältöä.

Piia Holma

Senior Consept Designer, Blink Helsinki

Suunnittelimme ja tuotimme yhteistyössä Tarun kanssa sosiaalisen median päivityksiä. Taru tuottaa sisältöä positiivisella otteella aina aikataulujen puitteissa. Yhteistyö Tarun kanssa toimii saumattomasti.

Esa Ahonen

Luova johtaja, Media Dynamo

Teimme blogiyhteistyötä syksystä 2017 kevääseen 2018, jolloin Taru opiskeli Markkinointi-instituutissa Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmassa. Taru kirjoitti opiskelukokemuksistaan omaan Fitfashionin Stuff about-blogiinsa. Yhteistyömme sujui vaivattomasti. Bloggausten sisällöt ja tyyli vastasivat tarpeisiimme, ja sain Tarun bloggaukset katsottavakseni aina sovittuina ajankohtina. Hän myös julkaisi ne yhdessä sovitussa aikataulussa pysyen. Niinpä pidän Tarua luotettavana yhteistyökumppanina.

Liina Luukkonen

Viestintäsuunnittelija, Markkinointi-instituutti

Olemme todella kiitollisia Tarulle hänen osallistumisestaan kampanjoihimme! Tarun tuottama sisältö niin blogikirjoitusten kuin visuaalisten kuvien osalta oli priima laatua. Hänen työpanoksessaan ei ole tilaa kritiikille ja kommunikointi on toiminut moitteettomasti. Mielellämme teemme pian uudelleen yhteistyötä hänen kanssaan.

Helmi Hokkanen

Country Manager, Maybeauty

Taru toteutti artikkeleita Aller Media Oy:n lifestyle-sivusto Idealistaan. Hän oli hyvin oma-aloitteinen ja perusteellinen tekijä. Hänellä on hyvä ideointikyky ja ymmärtää, miten puhutella lukijaa. Voin luottaa, että Taru tekee sovitun deadlineihin mennessä.

Inka Ikonen

Toimituspäällikkö, Aller Media Oy

Tuoreille tuttavuuksille ja osaajille on aina ilo tarjota töitä. Tarun kanssa sovittu valokuvaus & tekstin teko on sujunut ammattitaitoisesti, sovitusti ja sujuvasti Legendiumin tuottamiin yrityslehtiin.

Tuija Holttinen

Editor, Legendium