Millaista seksityö on Suomessa ja kuinka ammattiin suhtaudutaan? Miten seksityöntekijä brändää itsensä ja maistuuko seksi enää vapaa-ajalla? Jaksossa keskustellaan seksityön ennakkokäsityksistä ja vastataan kuulijoiden esittämiin kysymyksiin. Studiossa vieraana ammattirakastaja Tiia Forsström.
Somevaikuttajan työstä haaveilee moni, mutta onko työ pelkkää somettamista ja pr-tapahtumissa juoksemista? Tabun uusimmassa jaksossa pureudutaan sometyön varjopuoliin ja siihen, mitä työ vaatii. Studiossa vieraana somevaikuttaja ja podcastaaja Anni Vallius.
Työntekijät ovat sosiaalisessa mediassa työnantajan äänitorvi, jonka vuoksi työntekijällä on velvollisuus jakaa yrityksen asioita omissa kanavissaan. Onko näin? Voiko ilman somea menestyä ammatillisesti vai onko läsnäolo somessa pakollista? Studiossa Tarun vieraana keskustelemassa some-rekrytoinnin kouluttaja Tom Laine.
Bloggaaminen ei ole oikeaa työtä eikä somevaikuttajat kiinnosta ketään. Onko näin? Vaikuttajat kokevat usein omaan työhön kohdistuvaa vähättelyä ja jopa julkista arvostelua. Onko luova työ turhaa, koska oikea työ ei saisi olla kivaa? Studiossa vieraana bloggaaja Jenni Rotonen.
Onko uraorientoitunut nainen huono äiti? Kuinka onnistua uran ja äitiyden yhdistämisessä ilman, että toinen niistä kärsii? Studiossa Tarun vieraana kahden lapsen äiti ja deittiyrittäjä Katri Gruner.
Työnantajilla on usein epärealistisia vaatimuksia rekrytoinnissa. Kuinka rekrytoijat suhtautuvat odotuksiin ja kuinka he keskustelevat yrityksien kanssa asiasta? Voiko työelämän vaatimuksia saada realistisemmaksi puolin ja toisin? Studiossa keskustelemassa rekryammattilainen Tommi Talja.
Jos joudut istumaan työpäiväsi tuolilla, joka saa selkäsi särkemään, menetkö pomon puheille vaatimaan uutta tuolia kymmenettä kertaa vai ostatko itse sen tuolin, ja otat vastuun omasta työhyvinvoinnistasi? Vaikka teoriassa vastuu on myös pomolla, sinä joudut kärsimään, jos hän ei sitä tee. Siksi kannattaa ottaa vastuu itse. Miksi on niin vaikeaa ottaa vastuu omasta työhyvinvoinnista ja urasta ylipäätänsä? Miksi se kannattaa silti tehdä? Tänään puhutaan siitä. Studiossa vieraana itsensä johtamisen valmentaja, Ilkka Koppelomäki.
Henkilöbrändeistä puhutaan paljon, ja yhä useampi meistä haluaa luoda asiantuntijabrändiä. Voiko homma kuitenkin mennä liiallisen huomion hakemisen puolelle? Missä menee raja, ja kuka sen määrittää? Aiheesta Tarun kanssa keskustelemassa kampaajayrittäjä ja bloggaaja Ulla-Riitta Koskinen.
Miksi työelämässä on vaikeaa sanoa ei? Vaikuttaako työpaikan kulttuuri tai oma esimies asiaan? Kieltäytyminen vaatii harjoittelua ja omien arvojen tarkkaan määrittämistä. Miten oppia sanomaan ei? Studiossa Tarun vieraana keskustelemassa media-alan yrittäjä ja muutosvalmentaja Anna Perho.
Hyville tyypeille löytyy aina töitä ja työttömyys on vain oma vika! Onko asia oikeasti näin? Jaksossa pureudutaan työttömiin kohdistuviin ennakkoluuloihin yhdessä työtä etsivän Christian Paatelan, sekä työttömien kanssa työskennelleen Mika Ikkalan kanssa.