Luovuus, esiintyminen ja tarinankerronta lämmittivät sydäntäni jo pienestä pitäen. Vaikka en tohtinut esiintyä muille, pidin omassa huoneessa yksin bileitä laulaen hiusharjaan ja leikkien oman elämäni superstaraa.

Ala-asteiässä minua alkoi kiinnostamaan myös novellien ja runojen rustailu, ja usein koulupäivän jälkeen lukkiuduin huoneeseeni lukemaan, kirjoittamaan ja syömään appelsiineja. Myöhemmin innostuin käsikirjoittamisesta, elokuvien ohjaamisesta (kröhöm, jos niitä voi elokuviksi sanoa), laulamisesta ja näyttelemisestä. Näitä kaikkia intohimoja on tullut toteutettua vuosien varrella, sillä en ole koskaan halunnut juttua yhteen lokeroon – en vielä tänä päivänäkään ja tuskin tulevaisuudessakaan!

Peruskoulun jälkeen halusin hakea opiskelemaan media-alaa. Ympärilläni olevat ihmiset saivat minut kuitenkin uskomaan, että ei sinne media-alalle kannata pyrkiä, sieltähän joutuu suoraan kortistoon! Ja niin minä menin lukioon.

Lukion jälkeen päädyin opiskelemaan sosionomiksi luovalle linjalle, jonka jälkeen löysin itseni sosiaalitoimistosta etuuskäsittelijänä ja myöhemmin lastentarhanopettajana, kunnes jäin äitiyslomalle. Äidiksi tuleminen sai minut ymmärtämään, että hitsi vie, elämä menee eteenpäin ja tämä ajelehtiminen saa loppua tähän paikkaan. Tajusin, että olin koko elämäni ollut muiden ohjailtavissa uraani liittyvissä asioissa. Nyt se loppuisi ja minä otan niskalenkkiotteen tulevaisuudestani! Ja niin tein.

Perustin blogin ja kasvatin osaamistani sisältöjen suunnittelusta, tuottamisesta, sosiaalisesta mediasta, vaikuttajamarkkinoinnista, valokuvauksesta, myynnistä, hakukoneoptimoinnista ja markkinointikampanjoiden suunnittelusta. Bloggaaminen oli mitä paras koulu markkinoinnin ja viestinnän alalle – omalla vastuulla oli kokonaisen pienen mediatalon pyörittäminen.

Pikku hiljaa aloin tekemään töitä digitaalisen markkinoinnin, konseptisuunnittelun ja sisällöntuotannon parissa bloggaamisen lisäksi. Tässä välissä tuli hikoiltua aika tavalla, sillä kassa ei aluksi kilissyt toivottuun tahtiin. Sinnikkyydellä, hikoilulla ja pään seinään hakkaamisella homma alkoi kuitenkin rullata!

Myöhemmin palettiin hiipivät myös toimittajan työt. Noina aikoina opiskelin myös Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelman Markkinointi-instituutissa.

Nyt saan tehdä työkseni asioita, joista nautin suuresti. Mitä se on vaatinut? Paljon työtä, itkupotkuraivareita, satoja epäonnistumisia, mutta ennen kaikkea sitä, että uskoin itseeni, enkä suostunut luovuttamaan vastoinkäymisten eteen sattuessa. Enkä suostu edelleenkään, sillä unelmia ja tavoitteita kyllä riittää!

Tällä hetkellä työviikkoni täyttyvät podcastaamisesta, kolumnien ja juttujen kirjoittamisesta, sekä erilaisista projekteista konseptoinnin, median ja sisällöntuotannon parissa. Kuulen silti mielelläni uusista kiinnostavista projekteista, puhujakeikoista ja yhteistyömahdollisuuksista!

Ota yhteyttä, niin laitetaan homma rokkaamaan!